The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

Δεν ξέρω αν σας το έχουν μάθει μέχρι τώρα, αλλά υπάρχουν σειρές και ταινίες που τις βλέπεις συγκεκριμένες ώρες, με συγκεκριμένη παρέα ή μόνος. Πάρτε παράδειγμα μια τσόντα. θα την έβλεπες στον πρωινό καφέ με την μάνα σου; Η σωστή απάντηση είναι όχι. Αν απάντησες οτιδήποτε άλλο φίλε μου, σου έχω κακά νέα.

Έτσι είναι και τα θρίλερ, απαιτείται να τα δεις με παρέα και ποτέ πριν τον ύπνο! Μακάρι να μου το είχε πει και εμένα κάποιος αυτό χθες… Πάμε Netflixαρα!

Άλλη μια πρωτότυπη σειρά Netflix το The haunting of Hill house έβγαλε την πρώτη του σεζόν για να μας καταπλήξει. Μια οικογένεια με 5 παιδιά μετακομίζουν στο Hill house με σκοπό να το επισκευάσουν και να το πουλήσουν εν συνεχεία σε πολύ υψηλή τιμή. Το πρόβλημα είναι ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς σε αυτό το σπίτι και κατά βάση μόνο στα παιδιά τα οποία από ότι φαίνονται, έχουν το καθένα και ένα δικό τους χάρισμα, αλλά και έναν δικό τους δαίμονα.

Haunting-of-Hill-House

Η μόνη που φαίνεται να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά είναι η μητέρα τους, η οποία όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν κάνει κάτι. Φυσικά κανείς δεν πιστεύει τα παιδιά μέχρι να έρθει η μεγάλη νύχτα. Η μητέρα της οικογένειας αυτοκτονεί σύμφωνα με τις αρχές και ο πατέρας αρπάζει όλα τα παιδιά και φεύγουν μέσα στην νύχτα χωρίς να προσπαθεί να την σώσει προσπαθώντας μόνο να ξεφύγει. Περίεργο ε; Έτσι πιστεύουμε και εμείς.

Το πρόβλημα μεγαλώνει, όταν μετά από πολλά χρόνια οι δαίμονες αυτού του σπιτιού ακόμα κυνηγούν τα παιδιά, καταστρέφοντας τους κάθε πιθανότητα και φυσιολογική ζωή. Προσωπικά ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψα πως όλα αυτά συνδέονται και υπάρχει ένα μεγαλύτερο σενάριο από πίσω.

Ναι, δεν μου αρέσουν τα θρίλερ, αλλά αυτό με άφησε άφωνη. Φιλική συμβουλή, μην το δείτε πριν πέσετε για ύπνο. Πιθανότατα θα ξανακοιμηθώ σε κάνα 2 μήνες ή και χρόνια!