Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Κύριοι ηθοποιοί: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge.

Οι Avengers τέλειωσαν και μας άφησαν μέσα στον ενθουσιασμό και την περιέργεια άλλα και την αναμονή για την επομένη ταινία. Η Marvel όμως, αποφάσισε να μην μας αφήσει έτσι και το 2013 βγαίνουν στον αέρα οι agents of S.H.I.E.L.D., οπού η υποστηρικτική ομάδα των αγαπημένων μας Avengers έρχεται να πρωταγωνιστήσει και να μας δείξει τι συμβαίνει μετά την ταινία, όταν πλέον η καθημερινότητα με την γνωστή πλέον εξωγήινη ζωή έρχεται στα δικά τους χέρια.

agents-of-shield-4

Μια σειρά γεμάτη περιπέτεια συνδυάζει το φαντασιακό κομμάτι και ζωντανεύει τους ήρωες από τα κόμικς που διαβάζαμε ως παιδιά. Με τους αγαπημένους μας Phil Coulson και Director Fury, αλλά και πολλούς νέους ήρωες, που ήρθαν για να τους αγαπήσουμε.

Ο κόσμος πλέον είναι γνωστό πως έχει αλλάξει και κρύβει πολλούς κινδύνους αυτή η νέα ομάδα έχει βάλει στόχο να τους εντοπίζει και να τους αντιμετωπίζει με πολλές ανατροπές και ένα βαθύτερο τελικά story να ξετυλίγεται σιγά σιγά.

Πάρτε λοιπόν ποπ-κορν, πάρτε τους παιδικούς σας φίλους που συνηθίζατε να διαβάζετε μαζί τους κόμικς και καθιστέ αναπαυτικά. Μια σειρά που θα σας κάνει να ψάχνετε εισιτήρια για το επόμενο Comic Con.